Regatta i slutten av april er tidlig, men etter en flott dugnadsinnsats med baner og anlegg  kom alt på plass. Ormsund bidro også med folk til dette.

Vi hadde den største kolonien med heiagjeng og supportere. Det var en flott gjeng som solte seg i godværet denne helga. Under kyndig ledelse av Eva og Iva fikk alle rodd.

Været var varierende med motvind på lørdag som snudde til god medvind og bølger på søndag. Allikevel full sol. Tyra fikk merke bølgene og gikk rundt på målstreken. Da var det endel løp for de yngste aldersklassene som ikke ble rodd.

Truls og Adrian fikk ikke startet i dobbeltsculler.

Truls og Adrian fikk ikke startet i dobbeltsculler på søndag.Det ble for mye bølger.

Vi stilte sterkt i de yngste klassene med Audun og Nico som de eldste. Riktignok stilte Christian i Master klassen. Men, det var tynt med seniorer og Masters roere.

Nico merket godt bølgene på Årungen.

JrA jentene rodde både dobbeltfirer og dobbeltsculler.

JrA jentene trenger til mer samroing på vannet, og tapte noen sekunder for en dobbeltfirer kombinasjon med en kombinasjon av Bærum og CR. Siktemålet er Nordisk mesterskap. I dobbeltsculler slo begge våre lag  CR delen av kombinasjonsbåten.

Junior B  jentene vant begge dager i dobbeltfireren. De holdt såvidt unna for Ålesund på lørdag, men vant med klar margin på søndag.

Dramatikk ble det da Hannah fikk ødelagt løpet i dobbeltsculler. Årehåndtakene var ikke festet ordentlig. Humøret på topp igjen etter at de vant dobbeltfireren.

Mange av de yngste var på plass på Årungen. Her er Julie og Tyra i dobbeltsculler.

Max i sculler.

Video fra de aller fleste løp ligger ute på https://livestream.com/accounts/18935949/aarungregattaen , og er tilgjengelig i 3 uker fra regattaen.