Årets Baltic gikk i Jönköping, Sverige. Nicolai Yngsdal (Ormsund) og Andreas Berge (Bærum) hadde kvalifisert seg i junior dobbeltsculler.

Nicolai forteller: «Vi hadde høye forhåpninger før vi dro ned, men vi fikk en liten knekk når jeg ble rammet av sykdom før NM sånn at jeg måtte stå over NM og at den siste uka med forberedelser ikke gikk helt etter planen.
Fredag: vi dro ned på morgen og var fremme rundt fire fem tiden sånn at vi rakk en tur på vannet før middag. Alt var bra og kroppen virker som om den var tilbake på topp.
Lørdag: vi rodde ett bra forsøk hvor vi kom på andreplass på tiden 6:20 og delt nest beste sammen med Tyskland, bare slått av Litauen. Finalen ble dessverre litt annerledes, vi bommet litt på midterste tusen og falt litt av der. Vi klarte å samle oss siste 250 og satt inn en spurt som vi ikke viste at vi hadde, men det var ikke nok. Vi endte til slutt på en fjerdeplass etter at vi tapte tredje plassen på fotofinish.
Søndag: det var klart for 500 meter og syrefest uten like. Forsøket gikk så vidt og vi klarte så vidt å komme oss til A-finalen. Vi bestemte oss da for at nå skulle vi gi alt og ikke vits å spare på noe. Finalen gikk bra og vi var med å kjempet hele veien, men igjen glapp tredjeplassen på fotofinish igjen. Sånt skjer og sånn er gamet. Vi kommer sterkere tilbake senere!»

Nevnes må også innsatsen for å kvalifisere seg i firer uten hvor Ormsunds Bror Sundseth Sand og Gustav Breivik tapte med 1 sekund ved regattaen på Tunevannet. Så, det ble ikke noen tur på de iår.

Resultater finnes på:

https://www.dropbox.com/s/cvoe482eyljmvxy/Results%20Total%20Baltic%20Cup%202015.pdf?dl=0