I år som i fjor satser vi på mye trening og moro på Sjusjøen. Vinterferien settes av til Skisamling sammen med de andre Oslo-klubbene, og vi bare krysser armer og bein for at vi får like fint vær i år som i fjor. Løp og meld dere på.

INFO:
Vi inntar Ringsakerfjellene, nærmere bestemt Sjusjøen Lodge, mandag 22.02.16 klokken 12.00 for første skitur før hytten er klar et par timer senere. I løpet av uken skal vi ha teknikktrening, lange turer, skirenn, romaskinøkter og basistrening. Det kan bli opptil tre økter om dagen, hyggelige kvelder med mye moro og ferdig serverte måltider av samme kvalitet som i fjor.
Erik Sebastian tar hovedansvaret for alle trening på ski, men sammen med flere instruktører, så nå skal det læres bort teknikk på flere nivå, og alle skal kunne finne en gruppe å gå sammen med som passer kunnskap og dagsform.
Hjemreise vil skje etter første økt søndag morgen den 28.02.16. Nytt av året er at det ikke blir felles transport, foreløpig. Dersom det er stor etterspørsel og vi kan finansiere det, vil vi kunne sette opp en buss.
Påmelding til din trener/rosjef innen 01.12.15 er bindene, og det vil si at kostnaden ikke blir refundert selv ved sykdom, det må reiseforsikringen din dekke. Vi prøver å få med flere fra østlandet i år, men Oslo har førsteprioritet. Husk derfor
på å melde deg på innen fristen.
Pris per person er uten transport, men inkludert alt annet annet og er på 3400kr. Felles faktura til klubbene vil bli benyttet.

Vi håper å se deg på Sjusjøen i år, vi gleder oss!
Vennlig Hilsen Hella, Maarten, Andrea og Marte.