Vi var mange og vi dro på regatta.

Gruppe bilde

Thomas, Serine, Anna, Emilie, Anniken, Rikke, Oskar, Audun, Even, Adrian, Kristian, Morten, Jan, Antje, Espen, Zibi, Zidisia, Ole Johan og Per. Det ble full buss. Og enda fullere tilhenger. I tillegg hadde vi med båter for NSR.

Full tilhenger

 

Morten og Espen stablet og stablet. Og Antje arrangerte, organiserte og ja, det meste..

Blå himmel

Og da blir det stablet helt opp i i den blå himmelen.

Båtplass med Ormsund

Vi hadde leid en 17-seter buss. Plass til alle sammen, med bagasje. Og dro nedover tirsdag morgen og kom frem om ettermiddagen.

Båtplass Sorø

Det er mange klubber på plass i Danmark. Og vi låner noen båter, roere og planlegger fremover. Her er NSR, CR, Moss, Tønsberg og Horten.  Vi samarbeider.

Lessing av tilhenger

Sorø regattabane

Det er flott i Sorø og mye vær. Fra regn og blåst, til pent og stille. Men roere er vant til det meste. Og våre to førstereis, Adrian og Even skal ha stor ros. Tro til på trening og i alle løp. Heder til Anniken, som eneste jun.B jente. Rodde sculler og dobbeltsculler med Tønsberg og NSR. Nye venner. Hun fikk også anti sculler dep pose.

Master dobbeltsculler

I Master klassen rodde Espen, Morten, Jan og Per 4X. Bra løp. Og Jan og Per rodde 2x. Zidisia rodde sculler.

Anna Mesel

Noen rodde flere løp enn andre. Og Anna fikk vel flest løp, og Audun.

Trening og samvær. Noen flotte dager med trening to ganger hver dag frem til regattaen. Men, ikke bare det, lage mat sammen, bo sammen, kortspill, ta hensyn. Bli kjent med andre.

Stemning Sorø

Det var flott i Sorø og vi kjørte hjem etter regattaen på søndag. Rikke arrangerte allsang. Her gikk det i alt fra Johnny Cash til ABBA.

Oppsummering: storveis !!

PS. Resultater kommer på nett, www.sororegatta.dk.