Det er flere båter fra Oslo Rokrets som skal prøve å kvalifisere seg til Baltic Cup, men båtene Ormsundjentene stiller i, er 4x, 4- og 2x. I 4x sitter Emilie og Rikke + to jenter fra Bærum. I 4- finner vi Serine og Anna + ei jente fra Bærum og ei jente fra Christiania. Marte Krogsrud foreslo i tillegg at 4x’en delte seg i to, og også stille i dobbel. Derfor ror Emilie sammen med en jente fra Bærum og Rikke sammen med en annen jente fra Bærum i 2x.

Hele sesongen har vi trent mye for å kunne klare å kvalifisere oss til Baltic Cup. Vi har fått treningsprogram av Frank Robert Blindheim hver uke , og hatt helgetreninger sammen med de andre jentene fra Oslo Rokrets på Bærum Roklubb, hvor vi spesielt har lært mye enåret. De siste 3 ukene har vi har trent på Årungen, hvor Audun Grepperud har vært trener. Vi har hatt 2 økter hver dag i to uker, mens tredje og siste uken har vi kun hatt én.

4x stiller mot et lag fra Østlandet, mens 4- ikke får noe konkurranse. Likevel må begge båter ro under en kvalifiseringstid. Prognosen for 4x er 7.12, mens den er 7.22 for 4-.

Uttaket skjer på Tunevannet i Sarpsborg til helgen, og vi er veldig spente på hvordan det kommer til å gå! ?

Hilsen Rikke og Anna og de andre Ormsund jentene
Ormsund jenter