her har vi sakset litt fra NR nettsiden:

Jonas Slettemark Juel, Martin Steinnes, Nicolay Bjønnes Yngsdal og Lars Benske fikk et gjensyn med en tidligere konkurrent i det fjerde forsøksheatet. Våre fire gutter fikk bryne seg på Ungarn i det europeiske mesterskapet for juniorer tidligere i sommer. Her i VM var det derimot Hellas som var kjappest ut på første 500m, med Ungarn +1.21 sek bak og Norge på en foreløpig fjerdeplass +3.61 sek bak ledelsen. Gjennom neste 500m blir Norge utfordret av Kina, som sniker seg tre tideler foran på passering 1000m. Norge må ha en fjerdeplass eller bedre for å avansere direkte til kvartfinale.

Men Norge svarer kineserne på siste 1000m, og ligger tre tideler foran ved passering 1500m. Inn i mål øker nordmennene ledelsen på Kina. Fjerdeplassen sikret med 1.37 sek margin på tiden 06:07.89. I kvartfinalen vet vi, på grunn av progresjonssystemet til det internasjonale roforbundet, at Norge vil møtes til duell med Danmark.

Vi heier på dobbeltfireren !

Jonas Slettemark Juel, Martin Steinnes, Nicolay Bjønness Yngsdal og Lars Benske

Jonas Slettemark Juel, Martin Steinnes, Nicolay Bjønness Yngsdal og Lars Benske