Anna Mesel og Serine Aaker. Studerer nå på college i Cambridge.

Anna Mesel og Serine Aaker. Studerer nå på college i Cambridge.

Anna og Serine skriver:

Nå har vi vært i England i et halvt år, og tiden har gått veldig fort. Vi går på skole, og trener på ettermiddagene og i helgene. Vi ror for en klubb som heter City of Cambridge Rowing Club, hvor de har mye fokus på juniorer.
Trenerne er veldig gode, og vi lærer mye hver dag. Vi ser stor forskjell på teknikken fra hjemme i Norge, og det var vanskelig de første ukene å bli vant til det. Likevel føler vi at vi har klart å tilpasse oss litt til deres teknikk, i tillegg til at de har tilpasset seg vår også.

I den tiden vi har vært her nå, har vi for det meste rodd 4+ med to andre engelske  jenter, og cox. Med denne båten har vi klart å kvalifisere oss til Englands største  regatta «4’s Head» som går av stabelen 12. november. I tillegg er det flere morsomme regattaer i tiden fremover.

Se, her ror vi:

Cambridge city rowing club.

City of Cambridge rowing club.

Rowing course.

Rowing at river Cam.