Båthengeren er nesten lastet ferdig for Sorø.

Båthengeren er nesten lastet ferdig for Sorø.

Men, vi mangler å ta med følgebåten og teltet. Alt det skal på plass på mandags kvelden.

Avreise: tirsdag 27.6 klokken 08:00 presis, oppmøte et kvarter før! Ankomst Sorø ca kl 16.00. Hjemreise ca kl 18:00 søndag 2.7, med ankomst Oslo utpå natta.

Opplessing av båter: mandag 26.6 klokken 18:00, alle som skal delta må møte på opplessing.

Vi har leid en 17 seters buss som formann Per kjører til Sorø. Ivo er med som trener, Gro (mamma til Karen) er med som leder. I tillegg er Eva, Frank, Nina Margrethe og Sverre tilstede i Sorø og hjelper til der det trengs.

Overnatting: Vi bor på Sorø Kultur- & Fritidscenter, Frederiksvej 27, 4180 Sorø. Dere må selv ta med sovepose og liggeunderlag. Her har vi tilgang til kjøkken, og dette ligger like ved roklubben. Vi kjøper inn mat til frokost/lunsj som vi lager her, så blir det middag i fellesskap på et spisested i nærheten.

Trening: Ivo er med som trener, det legges opp til to treningsøkter per dag, så er det regatta i helgen. Husk å ta med nok treningstøy, og rodrakt til helgens regatta.

Klær: Husk at det alltid er lurt med regntøy på regattabanen, men ta med klær for all slags vær, samt badetøy og håndklær.

VIKTIG: Alle må ha med CAPS/SOLHATT, SOLKREM OG DRIKKEFLASKE.

Mat: Frokost lager vi oss selv klokken 08:00, vi spiser lunsj klokken 13:00 og middag 18:00.

Det blir arrangert grillkveld med bading den ene kvelden, ellers er planene ganske åpneJ. Det blir trening, sosiale aktiviteter og regatta! Vi gleder oss!!

Kontaktpersoner: Det er bare å ringe om noe er uklart eller om det er noe vi bør vite.

Lagleder og sjåfør, Per Giltvedt: 905 87833

Lagleder og Trener, Ivo Yanakiev: 922 04088

Lagleder og Rosjef, Eva Hansen: 907 99966