Oskar Gjerland imponerer etter bare et år som roer. Og han ble tatt ut til Baltic cup i Hamburg.

Oskar Gjerland imponerer etter bare et år som roer. Vi gratulerer med første NR representasjon.

HJA 2x – Diderik Skjønhaug og Jarle Sæby, Sarpsborg og Moss Roklubb Øystein Endresen og Oscar Gjerland, Bærum og Ormsund Roklub

Norges Roforbund ved Kraftsenterutvalget (KSU) besluttet som varslet på trenerforum at NR ikke reiser til årets Baltic Cup i Brest. Årsakene er at utgiftene for den enkelte utøver blir svært høy, det er lang reisevei og krevende logistikk med båttransport. KSU har arbeidet med alternative regatta for denne målgruppen, deriblant et forsøk på å lage en landskamp mellom Danmark, Sverige og Norge. KSU har landet på å reise til landsdelsmesterskapet I Hamburg. Utvalgte båtklasser er tilpasset det utvalg av løp som regattaen tilbyr, hensikt har vært å treffe samme målgruppe som vanligvis kvalifiseres til Baltic Cup.