ARO Mila ble gjennomført med to Ormsund lag. Takk til Christian Grosse som oppmuntret, organiserte, fordelte og rodde så svetten dreiv. Vi ble 9 roere som rodde 3/4 firer og 3/4 treer. Vi tauet båtene over til Frognerkilen. I litt regn og vind. Løpet gikk iår rundt Gressholmen og Langøyene. Fint løp med et titalls båter fra CR, NSR og oss. Det var vel noen som kunne tenkt seg litt servering etter løpet. Men, det ble det ikke. De sprekeste var vel Christian Grosse, Meike, Julia og Ole Martin som likegodt rodde hjem fra NSR.

Vi tauet båtene fra Ormsund til Frognerkilen.

Vi tauet båtene fra Ormsund til Frognerkilen.

Optimister før start. Per Giltvedt, Christian Grosse og Hege Liven.

Optimister før start. Per Giltvedt, Christian Grosse og Hege Liven.

3/4 treer med Anne Sofie Fet, Hege Liven, Per Gitvedt og Lise Juvet.

3/4 treer med Anne Sofie Fet, Hege Liven, Per Gitvedt og Lise Juvet.

De aller sprekeste rodde hjem igjen fra NSR.

De aller sprekeste rodde hjem igjen fra NSR.