Denne helgen skal Oskar Gjerland og Øystein Endresen (Bærum Roklub) ro dobbeltsculler i Hamburg. Nå nærmer det seg avreise !

En kombinasjon med Bærum skal ro dobbeltsculler i Hamburg.

En kombinasjon med Bærum skal ro dobbeltsculler i Hamburg.

 

Oskar forteller:

Jeg gleder meg veldig og ser frem til tøff konkurranse med utenlandske båter.
Vi har i skrivende stund akkurat gjort ferdig siste hardøkt og skal nå finpusse formen fram til neste helg. Vi begynte å trene sammen knappe 10 dager før Christianaregattaen i Juni og etter et meget jevnt uttaksløp ble vi tilslutt én av båtene som ble tatt ut til Hamburg.
Norge har sammen med blant annet Sverige og Tyskland valgt å reise dit istedenfor til Hviterussland der Baltic Cup i år finner sted. Dette er grunnet vanskelig logistikk samt høye kostnader.

Selv har jeg kun drevet med roing i ett år. Jeg slang meg med på et nybegynnerkurs i slutten av august, noe det har jeg aldri angra på siden. Jeg fikk høre at høyde var en fordel for å kunne ro fort. Dette ga meg på henholdsvis 1.95m stor inspirasjon til å trene og se hva jeg var god for.

Det har vært et kjempe bra år med opp -og nedturer og ikke minst har jeg møtt så mange hyggelige og hjelpsomme folk som kun vil det beste for deg og alle andre.

Nå er det bare å samle overskudd de neste dagene og være klar til å gi gass når startsignalet går lørdag morgen.