Sol, vindstille og deilig badevann skapte de aller beste forhold for nybegynner-gruppas veltekurs tirsdag 12.6. De tidligere Ringsaker-båtene Jul og Moelven gikk forskriftsmessig rundt, alle fikk prøve seg to ganger, til trygg og myndig svømmende ledelse fra «ro-draug» Oskar Jørgensen, godt assistert av Rikke Aslaksen Wåle og Serine Aaker på brygga.

Når vannet er varmt og det er sol er det greit å havne i vannet.

Når vannet er varmt og det er sol er det greit å havne i vannet.

Etter endt øvelse gikk gruppa over til mer frivillig bading, og det som enkelte kanskje hadde grudd seg bitte litte grann til, viste seg å bli årets morsomste og mest spesielle treningsøkt. En flott måte å skape trygge, unge roere på.

Det er vanskelig å komme opp i båten igjen dersom en har gått rundt. Trening må til !

Det er vanskelig å komme opp i båten igjen dersom en har gått rundt. Trening må til !

På bildene er det Nena (Jul – blå båt) og Gabriel (Moelven – gul båt) som har framprovosert velt.

Tekst og bilder: Ivar Lund