Ormsund Roklub starter opp nybegynnerkurs for voksne fra 20 år og oppover i august !

Er du glad i sol, vann og god trening i hverdagen er dette kurset noe for deg. Ytterst på Malmøya, nærmere sagt i Sundveien 37 ligger roklubben i flotte omgivelser, omgitt av aktive roere i alle aldere. Treningen og kurset foregår hovedsakelig ute i båt på vannet så lenge det mulighet for dette, dersom værforholdene tvinger oss til å være på land blir det instruksjon i roteknikk på romaskin og i vårt robasseng inne i klubbhuset.

Tid: mandager og onsdager kl. 19-21, i uke 33-36 (13. august – 3. september)

Du vil få

  • Introduksjon til rosporten og generelt om roklubben
  • Lære om ord og uttrykk i roing
  • Opplæring i sikkerhet på vannet
  • Behandling av materiell
  • Nødvendig teknikkintroduksjon

Etter endt kurs kan du benytte roklubbens materiell på egen hånd, enten på vannet eller i klubbhuset innenfor klubbens åpningstider. Du kan også delta på klubbens fellestreninger på utvalgte dager gjennom høsten. Du får automatisk medlemskap for resten av året etter endt kurs. NB! Du må kunne svømme for å delta.

Kursavgift: kr. 2.000,- for deg som ikke er medlem fra før, for medlemmer som ønsker å lære mer om roteknikk koster det kr. 500,-.

Er du glad i fysisk aktivitet eller har lyst til å lære å ro, ta kontakt med Eva Hansen; mail rosjef@ormsund.no eller tlf 90799966.

Påmeldingsfrist: 1. august !

Vi håper å se deg på trening til høsten !

Vi ønsker å bli flere som benytter roklubbens muligheter.

Vi ønsker å bli flere som benytter roklubbens muligheter.