En del av våre juniorer startet 2019 med skisamling på Sjusjøen sammen med Kungälv Roddklubb. Totalt var det 60 personer som ble innlosjert på flotte Sjusjøen Lodge, med perfekte skiforhold rett utenfor døra. 8 skiøkter ble gjennomført fra onsdag til søndag !

Glade gutter på ski !

Trener Ivo Yanakiev oppsummerer:

«Vi fulgte den svenske trenerens program, noe som fungerte veldig fint for oss; en lang skiøkt på morgenen fulgt opp av morsomme tekniske øvelser på ettermiddagen der målet var å heve vår tekniske kompetanse. Vi lærte et tonn av nye, morsomme øvelser og fikk med dette også muligheten til å restituere oss etter morgenøkta.

Flotte løyper på Sjusjøen.

I løpet av de lengste øktene greide vi å tilbakelegge ca. 30 km på ski. Det tok oss litt over 3 timer, noe som gjør meg veldig stolt av våre juniorer. Noen av dem lærte på den harde måten at det er helt nødvendig å stille på trening med nok drikke og mat i kroppen, og at det kan være lurt med en liten sekk for påfyll underveis.

Vi var ganske heldige med været. Til tross for at været var forholdsvis varmt for årstiden var skiforholdene perfekte. Ikke noe ekstremvær som ødela våre planer! Vi trente i et virkelig flott, vennlig og sosialt miljø sammen med Kungälv Roddklubb. Det ble delt inn i grupper basert på hvilket nivå utøverne var på, så alle følte seg komfortable med øktene.

Hytta var ny og koselig, og vi hadde hyggelige kvelder sammen.

Jeg tror alle hadde en virkelig flott opplevelse, og vi ble invitert til å delta på neste års treningsleir sammen med svenskene. Jeg ser virkelig frem til det!»

Ut på tur, aldri sur !

Lars Bjønnes sendte også følgende kommentar underveis:

«Gutta og jentene er dritflinke ! NN har nesten kommet seg ut av passgangen og har skjønt at stavene ikke bare er til å støtte seg på.» Herlig beskrivelse!

Rosjefen sender også en stor takk til Anne Cathrine Hunstad som bidro med en anselig mengde hjemmelaget lasagne levert på døra på roklubben på morgenen for avreise! Uten mat og drikke duger roerne ikke!

Det trenes utrolig bra i klubben for tiden, det blir spennende å følge med fremover.

Til informasjon er vi nærmere 40 aktive og foreldre som har bestilt tur til Bergen og innendørsmesterskapet, så Ormsund Roklub er i siget!

Alle bilder fra Ivo Yanakiev !