Styret i Ormsund Roklub inviterer alle klubbens medlemmer med følge til årets høstfest lørdag 9. november i klubbens lokaler kl 19.00. Vi har akkurat gjennomført et flott NM arrangement og vi oppfordrer alle som var med på arrangementet til å være med på å feire oss selv, for det har vi fortjent!

Når det er høst fortjener vi litt fest og glede.

Vi håper at så mange som mulig av klubbens medlemmer, foreldre og partnere som har lyst og anledning til å vie kvelden sammen andre rovenner. Dere som bruker klubben til å trene men ikke ror er selvsagt også velkomne. Den sosiale delen av rolivet er viktig og det å ha møteplasser hvor klubbens medlemmer kan utveksle historier og bygge nettverk er en slik arena.

I løpet av kvelden blir det blir mat og drikke, (sports)quiz, skryt og gode historier fra rosesongen 2019 og sosiale timer sammen.

Det blir mye god mat.

Pris er kr 300,- for voksne og kr 150,- for de under 18 år. Dette inkluderer mat og en enhet drikke, samt kaffe og kake. Drikke (brus, øl og vin) utover dette er til salg, eller kan medbringes. Påmeldingsfrist fredag 1. nov på følgende måte:

  • Innbetaling til konto 1503.40.37903 innen 1. nov. Merk med Høstfest 2019 og navn. Evt Vipps til 13993, men husk da å skrive navn i kommentarfeltet!
  • Mail med navn på de som kommer til hildepran@hotmail.com (viktig!)

Velkommen!