God jul!

Det går mot jul og avslutning av året 2022 og styret ønsker alle en god jul og de beste ønsker for det nye året!

Ormsund Roklub er et av Oslos eldre idrettslag med kontinuerlig drift siden 1883, og til neste år har vi 140 års jubileum!

Klubbens hjerte er roerne, men uten aktive foreldre, støttespillere, dugnadsgjenger, sponsorer, samarbeidspartnere og brukere av klubben kan vi ikke holde det gående, så tusen hjertelig takk til alle!

Ro-sesongen

Sesongen har vært bra, vi har hatt Oskar Gjerland med i U23 EM og VM, Truls Hansen i Coupe de La Juanesse og Nordisk Mesterskap der han ble Nordisk mester i 4x, Markus ble Ungdomsmester i singlesculler.
Oskar Gjerland ble også norgesmester i Coastal Beach Sprint

Hedda tok sølv i single, og lagbåten tok bronse i 4x (Hedda, Astrid, Markus og Sebastian).

I tillegg fikk vi en strålende sølvmedalje i åtter for senior herrer, samt 3 bronsemedaljer i NM. Vi har hatt bred deltakelse i alle regattaer med mange gode resultater. Gledelig er det at juniorgruppa nå teller godt over 20 personer, og vi har fått flere jenter inn i gruppa.

Dette lover godt for neste sesong, det er god innsats og godt humør på treningene. Vi ser frem til deltakelse i innendørs NM i Trondheim i januar 2023, der vi deltar med 9 juniorer, 4 seniorer og 1 master.

Vi har også hatt en god og stabil trenerstab i høst, med Ivo i deltidsstilling og Oskar og AnnaLuna som hjelpetrenere og Simen og Adrian som villig har stilt opp ved behov.

Men vi har fortsatt plass til flere roere i klubben!

Alle frivillige

Stor takk til alle frivillige som bidro i forkant, under og etter vår regatta på Årungen i mai, uten dere kan vi ikke arrangere regatta!

Ormsund skal arrangere NM i forbindelse med vårt 140 års jubileum. NM arrangeres 15-17. september 2023, så her må alle holde av datoene!

Takk til de foreldrene som stiller opp når vi lager kveldsmat og har arrangementer for juniorene eller drar på tur.

Dugnadsgjenger

Vi takke alle de som bidrar med smått og stort i et litt slitent klubbhus på 1000m2 , og hvor det stadig er ting som må fikses og ordnes. I år har det vært utskifting av varmtvannstanker og avløpsrør. Vi drømmer om et nytt kjøkken!

Sponsorer og samarbeidspartnere

Takk til Lerøy (fiskeprodukter),  Lantmännen Unibake Norway AS (hamburgerbrød) og Alna AS (vaffelrøre) for bidrag til vår regatta i mai 2022!

Takk til Eckbos Legat for bidrag til ny dobbeltfirer, Sparebankstiftelsen for bidrag ny Coastal dobbeltsculler, og  Concept Norway as for romaskin som vi vant på loddtrekning i Lerøy cup.

Takk til Nordstrand Bydel som har gitt oss 25.000 til innkjøp av ny komfyr til kjøkkenet!

Og tusen takk til alle dere som bidro til vår spleis som ga oss kr 16.300 til støtte for juniorenes deltakelse i Romaskin NM i Trondheim i januar 2023!

Brukere av klubben

Her er stor variasjon med «før arbeid trening», faste pensjonister, organiserte grupper som 60+ i regi av Per og Jan Giltvedt med støtte fra Oslo idrettskrets og roklubbens egne medlemmer, og organisert trening på romaskin en gang i uka i regi av Oskar Gjerland. I tillegg leietakere som Malmøya Barnehage, i en periode Nedre Bekkelaget drillkorps og større firmaer som har vært hos oss i mange år.

Vi vil også fremholde det gode samarbeidet vi har med Nøklevann Ro og padleklubb (NRPK) som fører til flere brukere og bedre utnyttelse av anlegget.

I 2023 vil vi tilstrebe å få inn flere brukere av klubben!