IMG_0101Mange besøkende og stor innsats i messehallen.

Aktiv 2015 er en stor aktivitetsfestival som arrangeres på Norges Varemesse (Lillestrøm) 24-26. april, kl 10-18 alle dager. Med støtte fra våre samarbeidspartnere LERØY, Älvsbyhus, Concept2 Norge, 2xU, Udos Choice og våre egne klubber, spesielt NSR og Ormsund, har vi en meget synlig og flott stand som vil være VERDT ET BESØK!

Standen på snaue 500 m2 vil være betjent av våre 30 ungdommer, som vil sørge for at festivalpublikummet går hjem og tenker at roing, roere og roforbundet, ja det er bra saker det!

I tilegg til å prøve romaskinene, få kyndig instruksjon, og kanskje til og med få ro en konkurranse, vil det være mulig å studere flotte båter,bilder og film. I Expotraileren vil våre ungdommer servere sushi fra Lerøy, som kan nytes til den fantastisk utsikten over festivalområdet fra balkongen.

Norges største aktivitetsfestival – Aktiv 2015 er fylt med over 100 aktiviteter klare til å prøves. Festivalen har et vidt spekter innen idrett, trening, friluftsliv, kosthold, velvære og restitusjon, med andre ord noe for en hver smak.

Ta med familien og vennegjengen, møt opp i treningstøy og prøv noe nytt! Og viktigst av alt, besøk forbundets stand innerst i hall C.

Vi lover at dere vil gå svette og fornøyde hjem!

IMG_0102