OR

Søndag 31.mai er dagen for NSRs tradisjonsrike Eskadreroing til Solodden. Her treffes roere fra alle klubber fra ca. kl. 12 og noen timer utover dagen. Det går an å komme over land på sykkel eller til fots for å bli med på lekene. Bemerk dog at det er kun roende som teller til vandrepokalen!

NSR står for servering av kaffe og kaker, pølser og brus. På grunn av serveringen er det fint om dere melder på antall fra deres klubb. Kontakt Vigdis Hansen på vigdis.hansen@imtec.org.
Se også invitasjon på NSRs hjemmeside www.roklubben.no

Rosportens Dag
Oslo Rokrets står for aktivitetene på Solodden. Her blir det ringspill, tautrekking, potetløp. Beste lag vil bli premiert. Det vil også være loddtrekking om en Concept2 romaskin blant de klubber som deltok i vinterens Åtter GrandPrix. Romaskinen overrekkes til vinnende klubb i forbindelse med Kretsmesterskapet under Kjørboregatta.

Vel møtt til en hyggelig dag med roing i fokus!
Oslo Rokrets