En rent ut sagt sommerlig høstdag. Og ti roere på vannet ble belønnet med en flott tur. Igjen er det Master roerene som dominerer på vannet. Idag var det to firere og en dobbeltsculler. Her ble det rodd mange kilometer på flatt vann og det gir et godt grunnlag neste sesong.

Juniorene rodde første testen med 5000 meter. Solid innsats av alle, ble belønnet med mat etter treningen. Flott å se så mange i treningsrommet. I gymsalen var ivrige besteforeldre igang med opplæring av kommende generasjon. Her gikk det i fri leik og innebandy. Bestefar må huske å la barnebarna vinne. Av og til iallfall.

Vi lar likevel Bjørn Egeberg bli dagens reklamefigur. Han er passert åtti år, men holder treningen igang. Lange gåturer og styrketrening.

Så, la deg inspirere !! Ut av sofaen og kom deg igang.

Bjørn EgebergBjørn Egeberg.