Da er vi tilbake fra skisamling på sjujsøen! Det var en kjempefin samling med folk fra Oslo Junior Rokrets og litt input fra Østlandet. Dette var tungt men også veldig gøy! Vi lærte skiteknikk fra Erik Sebastian som var med. Vi gikk også mange lange og fine turer.

Bilde 1

Vi kom frem på mandag i vinterferien hvor vi startet opp med en gang med en skitur. Etter skituren dro vi tilbake til den flotte lodgen litt ovenfor slalåmbakken der vi bodde, på sjusjøen. Marte (trener for Bærum) lagde super god mat til oss hver eneste dag!

Bilde 2

Vi hadde også skiskyting og et skirenn! PÅ skirennet gikk Erik sebastian av med 1 plassen og etter det var det Audun Grepperud og Lars Bjønness. Det var en super innsats av alle sammen.

Bilde 3

Skiskytingen var også ganske bra! først lærte vi hvordan man skal skyte med et sånt gevær, noe som egentlig var ganske så lett. Så starta selve skiskytingen. Vi gikk en liten runde hvor vi var delt opp i 7 lag. Etter å ha gått den lille runden kommer du ned på skistadion igjen hvor du skulle treffe fem blinker. Dette var supergøy !

Bilde 4

På fredagen gikk vi langtur delt opp i ferdighetsgrupper. Gruppe nr 1 gikk 6mil og de andre gruppene gikk fra 5 mil og nedover helt til 2,5mil. Det var en deilig tur hvor vi alle gikk i et snakketempo.

Dagene på skisamlingen gikk veldig fort. Plutslig var det sødnag og vi skulle hjemover. Turen hjemover gikk fint og vi fikk stoppet på Espa og kjøp Espaboller! De var gode!

Bilde 5

Til slutt vil vi takke for en super tur hvor vi lærte masse og vi er veldig takknemlige for å ha fått være med på dette! Dette var gøy!!