Helgen byr på flere spennende løp for våre roere. Vår fremste jr A roer, Oskar Gjerland, er uttatt til junior EM som går i franske Gravelines og skal prøve seg i 4- sammen med Sam Lorgen fra NSR, Fredrik Reite fra Aalesunds Roklub og Øystein Endresen fra Bærum Roklubb.

Sam Lorgen fra NSR, Fredrik Reite fra Aalesunds Roklub og Øystein Endresen fra Bærum Roklubb.

Oskar Gjerland, Sam Lorgen fra NSR, Fredrik Reite fra Aalesunds Roklub og Øystein Endresen fra Bærum Roklubb.

Vi heier på Oskar og hans lagkamerater som representerer Norge, dette blir spennende!

Resten av våre juniorer er i skrivende stund på vei til Stavanger og regatta på Stokkavannet. Her har vi forventninger om gode prestasjoner etter forrige regattas resultater. Både Embla Reykdal, AnnaLuna Bjønnes Yngsdal og Tyra Eklo Hjemdal hentet gullmedaljer forrige gang og vi kan håpe på flere medaljer av edel valør i Stavanger.

AnnaLuna Bjønnes Yngsdal og Tyra Eklo Hjemdal i dobbeltsculler.

AnnaLuna Bjønnes Yngsdal og Tyra Eklo Hjemdal i dobbeltsculler.

Truls Hansen bør kunne kjempe i toppen i singlesculler og sammen med Adrian Lund har vi forventninger om medaljer også i dobbeltsculleren i jr B klassen.

Truls Hansen og Adrian Lund i dobbeltsculler.

Truls Hansen og Adrian Lund i dobbeltsculler.

Medaljesjanser bør det også være til Max Andresen i singlesculler, og til vår Mix dobbeltfirer i junior C.

Adrian Lund greide en sølvmedalje i jr B single i forrige regatta og vi er spente på resultatet. Jonathan Kvalvaag Dysvik debuterer i junior A single denne helgen, og vi er spente på hva Jonathan kan prestere her. Det er tøffe tak i eldste juniorklasse, men Jonathan har trent bra i vinter så vi håper det gir resultater.

Hannah Elisabeth Grude skal ro 2- sammen med Caitlin Aalders fra Bærum Roklub, jentene gjør et forsøk på å kvalifisere seg til Nordisk Mesterskap i denne regattaen, og vi heier selvsagt på dem også. Hannah vil også ro kvalifisering til Nordisk i singlesculler, det er et tøft løp som venter Hannah her, men hun er sterk og vi håper på bra resultat.

Lykke til til alle Ormsund Roere i helgen, og til våre seniorer som ligger på Årungen og finpusser formen for eventuelle representasjonsoppgaver fremover sier vi også god treningshelg!

Eva Hansen – Rosjef