Audun forteller :

29. Juni fikk jeg den gode nyheten, at jeg var tatt ut til å presentere Norge i u23-VM. Mesterskapet går av stabelen i Poznan, Polen, 24-29. Juli. Jeg skal ro lettvekt dobbelfirer sammen med Ulrik Wie Soltvedt (Bergens Roklubb), Truls Aamodt (Stavanger Roklubb), og Ole Johan Holm (Sarpsborg Roklubb).

Audun Grepperud er tatt ut til U23 VM.

Audun Grepperud er tatt ut til U23 VM.

Her trenes det med tekniske øvelser før start på Østlandsregattaen. F.V. Ole Holm, Audun Grepperud, Truls Aamodt (Ulrik Wie Soltvedt utenfor bildet).

Foto: Ivar lund

Vi har trent sammen på Årungen hver dag siden beskjeden kom, og er nå omtrent halvveis i oppkjøringen til mesterskapet. Vi trener omtrent 12 økter i uken, hvor de aller fleste øktene er roing, og noen økter befinner seg på styrkerommet eller løping ute. Nå har hovedfokuset vært på volumtrening, altså mange kilometer sammen for å bygge en solid grunnform og bli vandt til å ro godt teknisk sammen med hverandre i 4x. Fremover vil mengden reduseres noe, og intensiteten økes, før superkomp og deretter hvile i forkant av mesterskapet.

Vi er motiverte og gleder oss til å kunne måle krefter mot roere fra andre nasjoner !