På tur med klubbil og tilhenger.

På tur med klubbil og tilhenger.

En liten hilsen fra vår camp Sorø, hvor våre juniorer forbereder seg så godt de kan til regatta.

Vi hadde en flott tur med DFDS til København mandag, det var sol fra skyfri himmel og flatt hav. Pizza på båtens italienske restaurant falt i god smak, og båtens svømmebassenger ble flittig brukt av unge Ormsund talenter, tror tax-free butikken også ble kvitt litt av hvert av t-skjorter, hatter og godteri !

Flott i solnedgangen.

Flott i solnedgangen.

Vel fremme i Sorø tirsdag formiddag var det oppsetting av vår base – teltet, innkvartering på sovesaler like ved banen og opprigging av båter. Norges Roforbund, ved Marte Krogsrud og Per-Helge Brun Svendsen har vist stor velvilje og hadde med en egen gummibåt med motor som Ivo kunne disponere her nede. Stor takk til dem!

Det har vært 2 økter per dag, og vannblemmene har fått god anledning til å blomstre. Ivo har anbefalt jod som akutt hjelp for vannblemmer, og vi har vært flere turer på apoteket for innkjøp av pleiende midler for disse blemmene. Det ble laget diverse (skrekk-)filmer når det gjaldt påsmøring av jod på blemmer, visstnok var dette noe ubehagelig, men det har selvsagt hjulpet, og de holder fremdeles i årene.

Tora har fått prøvd seg i singelen for første gang, noe hun har mestret bra. En liten dukkert ble det onsdag, men her var NR’s firer raskt på pletten, og Sam Lorgen stupte i vannet for å hjelpe Tora tilbake i båten. Roere hjelper hverandre, selv om dette var midt i økta for NR’s 4-, tok de seg tid til en aldri så liten redningsaksjon. Flott sportsånd!

Utenom treningsøktene har det stort sett vært mat og hvile, men også mye sang og musikk (særlig på jenterommet) og Antje og undertegnede har av og til tatt lengre pauser utendørs for å klarne hjernen….. Vi har noen supre ungdommer med oss, de er blide og hjelpsomme, og i går stilte AnnaLuna opp med førstehjelp av ypperste klasse da en av gutta hadde et ublidt møte med asfalten på vei hjem fra kiosken…

Torsdag kveld var det utflukt til Stillinge Strand der Nina og Sverre Grude har sin base. Her ble det grillet, og etter et velsmakende måltid var det tid for en dukkert og deretter is på den lokale isbaren.

Ormsund gjengen på tur.

Ormsund gjengen på tur.

 

Vi er nå i gang med de siste forberedelsene til helgens regatta, det er nå tid for båtvask og finpuss, deretter blir det hvile før vi går i gang med de første løpene 07.00 i morgen tidlig.

Eva Hansen/Rosjef