Enda en regatta i strålende solskinn er tilbakelagt. Til tross for litt utfordrende vindforhold ble det gjennomført en bra regatta av Moss Roklubb.

Vi hadde med oss 6 nybegynnere; Tora Olsen Kusslid og Martin Juvet i dobbeltsculler på lørdag. Disse gikk hjem og vant sitt heat!

1

Våre yngste nybegynnere med Gabriel Lund, Arthur Kaltenborn, Brage Rimstad og Alva Reykdal klarte også å komme seg vel over banen begge dager, det var jo akkurat det som var målet for regattaen!

2

Ellers må det sies å være en knallbra helg for Ormsund Roklub! 17 gullmedaljer ble det, inkludert 4 kombinasjonsbåter, og det er i overkant av hva vi hadde forventet. Det gror meget bra i de yngste klassene, jentene i junior C har vunnet så godt som hvert løp de har stilt opp i så langt i år, og også junior C guttene drar i land seire. Det bør nevnes at Max Andresen fikk sin første seier i single i år, og Max og Martin (nybegynner) vant overraskende 2x i junior C søndag. Adrian Lund og Truls Hansen dro også seieren i land for første gang i dobbeltsculleren i junior B i år, etter et meget spennende oppgjør mot Drammen Roklubb, som ble avgjort med målfoto.

Oskar Gjerland sitter i kombinasjonsbåt med Aalesund Roklub, NSR og Bærum, firer uten styrmann, og disse 4 prøver å ro fort nok til å bli sendt til jr VM. De vant begge dager, men søndagens løp var på 96% av prognosetidene til Norges Roforbund, noe som er en meget bra prestasjon.

Audun Grepperud og Nicolay Yngsdal sitter begge i kombinasjonsbåter og jobber hardt for å kvalifisere seg til U23 mesterskapene. Det ser bra ut så langt, vi heier på dere gutter!

Vel blåst til alle Ormsund roere, hver og en av dere gjorde en strålende innsats!

Bildene er tatt av Ivar Lund, tusen takk for bilder Ivar!

Eva Hansen/Rosjef