Julen er rett rundt svingen, og vi er i ferd med å avslutte året 2023!


Styret vil takke alle som bidro til at vi kunne gjennomføre et godt Norgesmesterskap på Årungen i september. Dette var også vår markering av klubbens 140 -års jubileum. Uten alle dere frivillige, familier, medlemmer, store og små, så hadde vi ikke fått det til! Så tusen hjertelig takk for innsatsen!

Regattasesongen har bydd på mange store og små seiere for roerne våre. Hovedgruppa vår av roere består av yngre roere og flere er ganske ferske i gamet.

Vi har deltatt på alle nasjonale regattaer i år og for juniorene er Ulven-regattaen i Os et av høydepunktene. Et flott arrangement, mange deltakere og mye moro. Trener Ivo sin oppsummering av sesongen er at det er god fremgang i junior gruppa, de har blitt sikrere og tryggere roere, og mange gode resultater!


Seniorene Truls og Oskar også fått testet seg på internasjonalt nivå. Truls deltok I Ratzeburg og i 4x i Holland Beker i Amsterdam. Oskar deltok 1X i Universiaden som ble arranger i i Kina i august Universiaden er en internasjonal sportsbegivenhet der deltakerne er universitetsstudenter. Oskar deltok også i VM i coastal roing med en 14. plass av 54 stk i singel, og i beach sprints (OL gren 2028) kom han på 17. plass av 37 båter.


Resultatene for våre senior lagbåter i NM ble ikke helt slik vi hadde håpet, men Oskar tok en 6. plass i singelsculler som han var godt fornøyd med. Og Kamilla som er ny som konkurranseroer tok en 5. plass i damer singelsculler noe hun har god grunn til å være stolt av!

I år arrangerte vi åpent klubbmesterskap i ergometerroing. Det ble et morsomt arrangement med sprint distanser og mix-lag. Vi avsluttet med Ormsund suppa og premieutdeling. Neste år håper vi få å få med ennå flere deltakere.

Ellers…
Tusen takk til trener-teamet Ivo, Anna Luna og Oskar som har fulgt opp juniorene denne sesongen.


Og tusen takk til de foreldrene som har arrangert kveldsmat for juniorene, og de som var med som foreldrerepresentanter til Stavanger og Os.


Vi vil også takke Halvor Juvet som har reparert henger’n slik at vi ennå kan bruke den noen år til…


Det har vært veldig gøy å se så mange studentroere i åttere på vannet! Samarbeidet med OSI- roing og Oslo Medisinske Roklubb er et viktig og bra tilskudd til vårt klubbmiljø! I tillegg har vi NRPK som bidra til aktiv sjøaktivitet fra klubben, og som også arrangerer Våttkort-kurs for de som ønsker å at det.


Vi har gjennomført roskole for voksne med god deltakelse og arrangert nybegynnerkurs for juniorer. Vi har ro-spinning og vi er i gang igjen med sirkeltreningen i gymsalen på torsdager som er åpen for alle som ønsker å delta.


60pluss har fast trening på klubben tirsdager og torsdager fra klokken 10, og har også et tilbud til de som vil ha en økt på klubben lørdag morgen.


Og for de som ønsker å drive egentrening så har vi romaskiner, tredemøller og et vektrom tilgjengelig.


Uten dere frivillige, støtte og engasjementet er det vanskelig å drive klubben. Vi har nå mye bra aktivitet i klubben, så i 2024 vil vi sette fokus på de yngste roerne og har som mål å få opp aktiviteten for denne gruppen. Så dersom noen av dere har lyst til å delta i arbeidet, eller har innspill til hvordan vi bør få opp aktiviteten, så send det til styret@ormsund.no

Styret takker for alle små og store dugnadsbidrag i løpet av året, og ønsker alle en fin jul og de beste ønsker for det nye året!


Med vennlig hilsen


Styret i Ormsund roklub